Građani reporteri

Zašto su se stabla iskrivila?

Foto: Milanče
Sugrađanin je poslao fotografije stabala koji se nalaze na zelenoj površini između Narodnog muzeja i Galerije Milene Pavlović Barili. Pojedina stabla su se iskrivila, ali ne zna se zašto.  Pretpostavlja da su se zbog jakog vetra u jednom trenutku iskrivila, ali niko nije reagovao na vreme da postavi podupirače. Verovatno će nastaviti  da rastu u stranu. Žalosno, kaže naš sugrađanin.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Kvalitet vazduha

Send this to a friend