Hronika

Dobio kaznu od 130.000 dinara i zabranu upravljanja vozilom godinu dana

FOTO: Boom93/N. Stojićević
Pripadnici saobraćajne policije u Požarevcu, tokom vikenda, u redovnoj kontroli, isključili su iz saobraćaja trojicu vozača koji su automobilima upravljali pod dejstvom alkohola i jednog pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i alkohola.

U Velikom Gradištu zaustavljen je vozač „poršea“ (26) koji je vozio sa 2,79 promila alkohola u organizmu, a potom vređao policajce.

Patrola je u Požarevcu zaustavila i dvojicu vozača (21) i (42) koji su upravljali „tojotom“ i „fordom“ sa 2,04 i 1,50 promila alkohola u organizmu.

U Petrovcu na Mlavi iz saobraćaja je isključen vozač „pežoa“ (22) koji je upravljao automobilom probnom vozačkom dozvolom i u vreme kada mu je to zabranjeno, pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i sa 1,60 promila alkohola u organizmu.

Sudija za prekršaje ovom vozaču je izrekao je novčanu kaznu u iznosu od 130.000 dinara, 18 kaznenih poena i meru zabrane upravljanja vozilom B kategorije u trajanju od godinu dana.

Protiv vozača su podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend