Hronika

Dojave o bombi u požarevačkim školama

Foto:Boom93/R.Momirović
Kako Boom93 saznaje iz Policijske uprave Požarevac, većini osnovnih škola u okrugu jutros su stigle dojave o bombi, deca su poslata kući, a čeka se da policijske ekipe pregledaju škole.

Decu su jutros po dolasku u školu sačekali nastavnici i učitelji koji su ih obavestili da se vrate kućama, a da će današnja nastava biti održana onlajn.

„Kontradiverzioni pregledi su u toku i očekuje se da uskoro budu završeni kada će se znati više informacija. Deca su bezbedna i poslata kućama tako da za sada nema opasnosti po decu i nastavno osoblje“, rečeno je iz Policijske uprave.

Za sada se ne zna tačan broj škola koje su dobile dojavu o bombi u okrugu.

Nastavnici i učitelji su obavestili đake i nastavni kadar o dojavi o bombi putem poruka i objavama na svojim facebook stranicama.

 

Za sada još uvek nema informacija da li će nastava biti održana u popodnevnoj smeni.

U velikom broju škola u Južnobačkom okrugu, Beogradu, Majdanpeku, Novom Pazaru, ali i drugim gradovima stigla je dojava o postavljenim bombama zbog čega je deo njih obavestio roditelje da će se nastava danas održati onlajn. I učenicima Filološke gimnazije u Beogradu javljeno je da ne dolaze na nastavu pošto je škola primila novu dojavu o bombi, piše N1.

Uskoro opširnije…

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend