Hronika

Još dvoje osumnjičenih za ubistvo porodice Đokić

N1 Screenshot

N1 Screenshot

Više javno tužilaštvo u Nišu je, povodom ubistva tročlane porodice Đokić, donelo naredbu o proširenju istrage protiv braće K.M. i A.M, koji se terete za krivično delo teško ubistvo.

Okrivljeni su saslušani u tužilaštvu, a Višem sudu u Nišu je podnet predlog za određivanje pritvora do 30 dana. Kako prenosi Nova.rs, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Nišu je odredio pritvor braći K.M. i A.M. iz aleksinačkog sela Moravac.

Viši sud u Nišu je odredio pritvor do 30 dana Goranu Džoniću i njegovim sinovima za brutalno ubistvo tročlane porodice Đokić.

Prethodno je Više javno tužilaštvo u Nišu donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv trojice Džonića, zbog sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo.

Oni su osumnjičeni za ubistvo tročlane porodice Đokić, muža, supruge i njihove ćerke u selu Moravac kod Aleksinca.

Prema pisanju medija, osumnjičeni Goran Džonić priznao je na saslušanjuju da je učestvovao u ubistvu porodice Đokić iz Aleksinca i da je u dugom vremenskom periodu pripremao njihovu likvidaciju.

Džonić je ispričao da je tokom tih priprema obezbedio oružje, pištolj sa prigušivačem, koji je posle njegovog priznanja nađen.