Hronika

Na brodu „Sombor“ manjak 28.000 litara nafte

Uvidom u brodsku dokumentaciju, utvrđeno je da je ovaj brod izdavao naftu drugim brodovima, što se smatra izuzimanjem robe ispod carinskog nadzora. 
Pixabay/Ilustracija

U posmatranom periodu sam je plovio tako što ga je vukao drugi brod, što znači da nije koristio sopstvene motore, niti trošio pogonsko gorivo. Pored toga, daljom kontrolom brodskog dnevnika i ostale dokumentacije, ispostavilo se da nema nikakvih dokaza ni o tome, gde je od 25. marta do 25. maja 2020. godine utrošeno više od 24.000 litara nafte iz njegovih brodskih rezervoara, jer je u pomenutom periodu, takođe, plovio tako što je vučen od strane drugih brodova.

Više informacija možete pročitati OVDE.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend