Hronika

Od početka vanrednog stanja kažnjeno 4.895 ljudi zbog kršenja mera

Od početka vanrednog stanja je, zbog kršenja propisanih mera, prekršajno kažnjeno 4.895 ljudi, a ukupna vrednost kazni je 218 miliona dinara, izjavio je danas državni sekretar u Ministarstvu pravde Radomir Ilić.

Boom93/Marko Veljković/Ilustracija

On je u programu TV Hepi rekao da su zbog kršenja „produženog“ policijskog časa tokom proteklog vikenda, prijavljene 682 osobe i donete 803 presude, a budžet je na osnovu toga uvećan za 41 milion dinara.

„Veoma mali procenat stanovništva se ponaša kao da se ništa ne dešava, kao da nema epidemije“, konstataovao je Ilić.

On je istakao da iz zatvora niko nije pušten zbog pandemije koronavirusa, kao da nema zaraženih ni zatvorenika ni čuvara u kaznionicama.

IZVOR: Fonet

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend