Hronika

Požar na KOP-u Drmno, gorela transportna traka

Facebook screenshot / Eko Straža
U utorak ujutru na KOP-u Drmno došlo je do požara, kada se zapalila transportna traka na trećem jalovinskom sistemu, nezvanično saznaje Boom93.

Kako saznajemo, u sredu, tokom prve smene oko 7 časova, došlo je do samozapaljenja trake za transport, kada je izgorela gumena traka na četiri sekcije dužine sedam metara. Došlo je do blokade rolni na koje je traka pod teretom slegla i zapalila se.

Baner Boom93 Android aplikacijaMeđutim, nakon prijave radnika i intervencije, treći sistem je nastavio sa radom u punom kapacitetu, tokom druge smene.

Prema informacija do kojih je Boom93 došao, sistemi na KOP-u Drmno ne staju sa radom 24 sata svih 365 dana tako da se dešava da neka od rolni blokira uprkos stalnoj kontroli.

Inače, tokom jučerašnjeg dana na društvenim mrežama se pojavio snimak ovog požara.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Neda Stojićević

3 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • zatvoriš rudnik,prelazak elektrana na plin i rešiš problem ekologije,pepelišta,dimnih gasova,buke itd itd,ostaće stručni ljudi da rade,smanjiš trošak radne snage jer vas ima na hljade a nisu svi u rupi i u proizvodnom ciklusu električne energije,ostali i neznaqju zasto dolaze na posao a samo prave trošak,promeniš vlasničku strukturu epsa i napraviš firmu kako liči ovako svi se smeju

%d bloggers like this: