Hronika

U sudaru putničkog i policijskih vozila jedna osoba teže povređena

FOTO: Facebook screenshot/Bojan Becagovic

FOTO: Facebook screenshot/Bojan Becagovic

U saobraćajnoj nezgodi koja se<a href="https://boom93.rs/info/gradjani-reporteri/sudar-policijskog-i-putnickog-automobila/" target="_blank" rel="noopener"><strong> juče dogodila</strong></a> kod Auto centra &#8222;Žoli&#8220; nešto posle dvanaest časova, a u kojoj su učestvovala dva policijska vozila i putnički automobil, povređeno je pet lica, od kojih jedno teško, saznaje Boom93 iz Policijske uprave Požarevac.

“U direktnom sudaru učestvovalo je jedno putničko i jedno policijsko vozilo Policijske uprave Smederevo, ali se nakon sudara policijsko vozilo odbilo i udarilo u još jedno službeno vozilo iste policijske uprave”, rečeno je za Boom93 iz Policijske uprave Požarevac.

Ukupno pet lica je povređeno iz tri vozila, od kojih jedno teško, dok su četiri zadobila lakše povrede. Povređeni su prevezeni u požarevačku bolnicu, a nakon pregleda četiri osobe koje su zadobile lakše telesne povrede su puštene kući na lečenje, dok je lice sa težim povredama zadržano u bolnici.

Baner Boom93 Android aplikacija

Uzrok saobraćajne nesreće je nepropisno kretanje vozila preko pune linije što je dovelo do direktnog sudara sa vozilom koje se kretalo iz suprotnog smera.