Hronika

U požaru u zgradi izgorela dva stana i krov

Foto:Boom93/R.Momirović
U nedelju u večernjim satima došlo je do požara u zgradi koja se nalazi na Dragovačkom putu, a tokom požara uništena su dva stana i krov zgrade.

Prema rečima Mališe Tomića, komandira Vatrogasno-spasilačke čete, u pitanju je stambena zgrada koja je krovom spojena sa zgradom u kojoj se nalazi fabrika nameštaja „Bonima“.

Foto:Boom93/R.Momirović

Baner Boom93 Android aplikacija„Izgorela su dva stana od 100 kvadrata, krovna konstrukcija od 400 kvadrata, a spašeno 1.500 kvadrata stambenog prostora tokom gašenja požara. Požar je bio velikog intenziteta, a gašenje je trajalo od 19 časova do 1,30 sati nakon ponoći. Gašenje požara je otežavala i velika količina dima i vetar koji je duvao, ali i ugalj i drva koji su se zapalili, a koji su se nalazili iza zgrade“, navodi Tomić.

Tokom intervencije evakuisano je pet lica, dok povređenih nije bilo.

Foto:Boom93/R.Momirović

Prema rečima Tomića za sada se ne zna uzrok požara.

„Ekipe koje rade na utvrđivanju uzroka požara su trenutno na terenu i utvrđuju koji je razlog izbijanja požara“, kaže Tomić.

 

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Neda Stojićević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend