Hronika

Usmrćen biciklista u Dunavskoj ulici (FOTO)

Foto: S.Lisac

Foto: S.Lisac

Jutros, oko 9:30h poginuo je biciklista, star oko 70 godina. Na njega je naleteo automobil marke BMW koji se kretao Dunavskom ulicom iz pravca Zabele ka Nemanjinoj.  Uviđaj je u toku.

U saobraćajnoj nezgodi učestvovala su dva automobila. Još uvek se ne zna da li je drugo vozilo marke Alfa Romeo učestvovalo u saobraćaju ili je bilo samo parkirano na kolovozu. Dvojica muškaraca su uhapšena.

Prema rečima očevidaca automobil se kretao velikom brzinom, udario u drugi auto i tom prilikom usmrtio biciklistu koji se kretao kolovozom.

Sugrađanin koji živi u blizini rekao je da ovom ulicom često automobili „divljaju“.

Niko više ne vodi računa. Promenjen je saobraćajni znak, više nije sa prvenstvom. U ovoj ulici je znak STOP i u Nemanjinoj je znak STOP. Niko odavde više ne gleda u to, vozači iz pravca Nemanjine imaju prednost. Ovo kao da niko nije polagao – pravilo desne strane, kad imaš dva ista znaka, pravilo desne strane. Ovde se zaleću, tamo izleću. Živim u Miodraga Markovića, gde je „Boem“. Tamo je još crnje i gore. Tamo su dva vrtića, fitnes centar, restoran. To je ludnica. Ne može da se prođe. Trebalo bi na svakih 50 m da stave ležećeg„.

Saobraćajni policajac je prokomentarisao da su ljudi neverovatni. Prolaze kao da je bioskop. Meni to nije jasno. Prolaze kao da gledaju crtani film, a ne da je čovek poginuo. Žalosno. Biju se ko će prvi u Viber grupi da objavi.

Iz policijske uprave su za Boom 93 rekli da će više informacija o ovom događaju imati u toku dana.