Hronika

Životno ugrožena devojka koja je skočila sa zgrade

FOTO: Boom93/J. Jacić
Ilustracija

FOTO: Boom93/J. Jacić Ilustracija

Devojka koja je jutros oko 7 časova skočila sa zgrade u Tabačkoj čaršiji zadobila je teške telesne povrede, rečeno je za Boom93 iz Policijske uprave.

„Devojka je nakon zbrinjavanja u Opštoj bolnici, poslata za Beograd u teškom stanju, životno je ugrožena. Što se tiče ostalih navoda o događaju provere i istraga su u toku, nakon kojih će se znati bliži detalji“, navode iz PU Požarevac.

Podsetimo, jutros oko 7 časova u Tabačkoj čaršiji ženska osoba je skočila sa zgrade usled čega je zadobila teške telesne povrede i prevezena je u Opštu bolnicu Požarevac.

Foto: A.Stepanović/Boom93

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu:

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra „Srce“ od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na [email protected], kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.