Kultura

Dvadeset sedmo izdanje emisije Supermarket kulture

Dvadeset sedmo izdanje emisije Supermarket kulture, u celosti posvećeno kinematografiji, donosi vam priloge u kojima će govoriti tri srpska i jedan hrvatski reditelj.

Dušan Milić govori o filmu ‘’Mrak’’, koji je sjajno prošao svoju turneju po domaćim festivalima, gde je bivao višestruko nagrađivan.

Miloš Pušić priča o svom filmu ‘’Heroji radničke klase’’, predstavljenom u jednom od programa Berlinala, a koji takođe obilazi festivale i nailazi na pozitivan odjek kod kritike i publike.

Goran Nikolić govori o dugotrajnom procesu rada na svom zapaženom filmu ‘’Heroji’’, jošž jednom festivalskom miljeniku.

Sa uglednim hrvatskim rediteljem Brankom Schmidtom, koji je na festivalu u Somboru predstavio svoj najnoviji film ‘’A bili smo vam dobri’’, napravili smo intervju i podsetili se njegovih početaka sa filmom ‘’Sokol ga nije volio’’, kao i kasnijih velikih uspeha sa delima ‘’Put lubenica’’, ‘’Metastaze’’ i ‘’Ljudožder vegetarijanac’’.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend