Kultura

Koji vas filmovi u Bioskopu očekuju ovog vikenda?

Boom93/N.Stojićević

Boom93/N.Stojićević

<span class="x4k7w5x x1h91t0o x1h9r5lt xv2umb2 x1beo9mf xaigb6o x12ejxvf x3igimt xarpa2k xedcshv x1lytzrv x1t2pt76 x7ja8zs x1qrby5j x1jfb8zj">Bioskop Centra za kulturu ovog vikenda radiće samo u nedelju, 26. februara, a na repertoaru su tri filma. </span>

Od 15 časova prikazuje se francuski animirani film „Vatreno srce”, sinhronizovan na srpski jezik. Glavna junakinja filma je šesnaestogodišnja Džordžija Nolan, čiji je san da bude prva žena vatrogasac na svetu. Kako bi spasila svoj grad od piromana, prerušava se u muškarca i priključuje grupi vatrogasaca.

Od 17 časova na repertoaru je film „Medved na kokainu”. Inspiriran je istinitim događajem iz 1985. godine. Nakon što se avion koji je krijumčario drogu srušio u šumi u Džordžiji, medved je naišao na olupinu i pojeo veliku količinu kokaina, nakon čega kreće u potragu za žrtvama.

„Antmen i Osa: Kvantumanija”, film koji je na repertoaru bio i prošlog vikenda, biće ponovo prikazan. Ovo je treći po redu film o Antmenu, jednom od Marvelovih junaka. Ako niste stigli da ga pogledate prošlog vikenda, možete to uraditi u nedelju od 19 časova.

Karte za film iznose 250 dinara, a Biletarnica će 26. februara raditi od 14 do 19 časova.

Ukoliko više volite pozorište, možete pogledati predstave u okviru festivala „Milivojev Štap i šešir”.