Kultura

Kruševac geto sa predstavom „Kraljica Snežana prva“ dolazi u Požarevac

Facebook screenshot

Facebook screenshot

Nakon hrvatske turneje, kruševački dvojac „Kruševac geto“ nastupiće u četvrtak, 24. marta u Centru za kulturu Požarevac.

Cena ulaznice za stand up predstavu „Kraljica Snežana prva“ je 800 dinara.

Kruševac Geto predstaviće se požarevačkoj publici po prvi put. Stand up predstava „Kraljica Snežana prva“ vrlo je slična humoru koji gledamo na njihovim video klipovima.

Baner Boom93 Android aplikacija

Show je zasnovan na životu njihovih likova iz video klipova Slobodana i Snežane, pa će publika imati priliku da na sat i po koliko traje ovaj show zaviri u njihovu dnevnu sobu. U predstavi ćete saznati kako su se upoznali Slobodan i Snežana, koji su njihovi najveći problemi u braku, ko je domintan u toj vezi…

Sastav koji čine Nikola Trišić Triša i Nikola Milenković Čami, ne prestaje da zasmejava javnost, a svako od nas se može prepoznati u njihovim likovima.

Grupa je nastala 2011. godine za vreme njihovih studija u Beogradu. Na vrlo duhovit i komičan način bave se opštim provincijskim društvenim temama, kako kroz pesme, tako i kroz skečeve, koji u poslednje vreme privlače sve veću pažnju. Njihovi interesantni i duhoviti skečevi koje u video formatu objavljuju na društvenim mrežama, svakako su neizostavni deo njihovog nastupa. Običan, nepolitički i nevulgarni humor je svakako ono po čemu su prepoznatljivi.

Ne trude se da pobegnu od onoga što jesu, da menjaju svoj dijalekat, pogađaju naizgled sasvim normalne, svakodnevne teme i situacije sa kojima se svi mi susrećemo i baš zbog toga jesu posebni. Publiku su već pridobili, a u zadnjih par meseci njihova popularnost sve više raste, što pokazuju kako pregledi na Youtube-u tako broj pratioca na društvenim mrežama i brojni nastupi van Kruševca.

Njihov stand up nastup predstaviće nam ljude iz njihovih skečeva, način na koji oni vide mnoge društvene probleme i situacije, a sve u kombinaciji sa duhovitim rap pesmama koje prate svaku njihovu priču.