Kultura

Kseniji Mitrović nagrada petog dana Viminacium festa, večeras predstava „Zaljubljeni Šekspir“

Foto: CZK Požarevac/Bojan Nikolić
Predstava „Kaštel u jezeru“ koja je bila na programu petog dana Viminacium festa zbog lošeg vremena nije odigrana, nego je u velikoj sali Limes centra prikazan video snimak predstave

Nakon snimka glumci Narodnog pozorišta iz Sombora, koji su akteri ove predstave, su se poklonili publici i najavili da će ova predstava biti odigrana drugom terminu u Centru za kulturu Požarevac.

Na osnovu ogledanog snimka žiri pubilike je za glumicu pete večeri festivala proglasio Kseniju Mitrović koja je tumačila lik Julije.

Poslednje takmičarske večeri na protoru arheološkog parka Viminacium biće odigrana predstava „Zaljubljeni Šekspir“ Beogradskog dramskog pozorišta. Rediteljka predstave je Ana Tomović.

Sve predstave biće izvedene sa početkom u 21h, a svi zainteresovani mogu kupiti karte na biletarnici Centra za kulturu, po ceni od 500 dinara. Cena obuhvata i autobuski prevoz od Požarevca do Viminaciuma, a polazak će biti organizovan svake festivalske večeri u 20 časova ispred hotela “Dunav”.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Marko Veljković

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend