Kultura

Promocija „Dnevnika jedne ključaonice“ u biblioteci

Foto: Narodna biblioteka Ilija M. Petrović
U petak, 4. novembra, sa početkom u 19 časova biće predstavljena knjiga Mine Aleksić "Dnevnik jedne ključaonice" u Narodnoj biblioteci "Ilija M. Petrović".

Promocija će se održati u Svečanoj sali biblioteke.

Dramaturg Mina Aleksić objavila je za Lagunu debitantsku knjigu „Dnevnik jedne ključaonice“ (2015). Reč je, kako piše i na koricama same knjige, o avanturama gradske devojke Anje Stefanović, koja sa svetom deli svoju muke oko pronalaženja pravog momka, ali i smehotresne dogodovštine iz noćnih provoda sa svojim najboljim drugaricama.

Tri mlade Beograđanke, posle laganja roditelja, svađe sa drugaricama i raznih peripetija oko putovanja, uspevaju da se izbore za odlazak na prvo samostalno letovanje. More, pesak, sunce, miris ljubavi i avanture u vazduhu bude uspavane ženske snove i nadanja. Anja i njene dve drugarice „mačke“ tipične su devojke svog vremena. Fejsbuk, lajkovanje, komentari, Tviter, selfiji, bikini, virtuelni seks, a zatim i onaj istinski, uvode nas u priču o sazrevanju. Neiskustvo, jurnjava, prenemaganja, želje jače od hrabrosti – sve su to problemi u devojačkom lovu na momke, a samo jedan dečko može biti fatalan. Onaj Prvi. I veče koje se zauvek pamti. A kada se devojke budu vratile sa mora u Beograd, čekaju ih ozbiljne posledice, navodi se na Laguninom sajtu.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend