Kultura

Ramski sutoni ovog vikenda

Boom93/Marko Veljković
Tradicionalna pesnička manifestacija "Ramski sutoni" biće održana u subotu, 27. avgusta sa početkom u 19 časova u okrilju srednjevekovne Ramske tvrđave, Dunava i jednog od najlepših zalazaka sunca po mišljenju časopisa "Nacionalna geografija".

Ovu manifestaciju organizuje Narodna biblioteka „Vuk Karadžić“ Veliko Gradište.

Ovogodišnji Ramski sutoni biće posvećeni stogodišnjici od rođenja velikog pisca Duška Radovića na temu „Šta sam to radio“, a učesnici su Miroslav Maksimović, Gorica Popović, Ivan Mihailović, Vojislav – Koki Đukić koji će čitati raznolike pesme, crtice, dokumente i odlomke.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend