Politika

Aleksandar Vučić dolazi u Požarevac?

N1 screenshot

N1 screenshot

Kako Boom 93 nezvanično saznaje, Aleksandar Vučić lider SNS, kandidat te stranke i njene koalicije za predsednika Srbije na izborima 3. aprila, održaće miting u Požarevcu.

Aleksandar Vučić će u okviru svoje predizborne kampanje održati miting 27. marta u Sportskom centru Požarevac u 11 sati.

Da Aleksandar Vučić bude kandidat Srpske napredne stranke na predsedničkim izborima, koji će u Srbiji biti održani 3. aprila, odlučeno je na zatvorenoj sednici te partije, 6. marta.

Baner Boom93 Android aplikacija

Inače, svoju predizbornu kampanju počeo je u Jablaničkom okrugu, mitingom u Leskovcu.

Podsetimo, pored predsedničkih, u Srbiji će se 3. aprila održati i parlamentarni i lokalni izbori u nekim gradovima i opštinama. Redovni izbori za predsednika Republike raspisani su 2. marta.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić izjavio je juče, 17. marta da od 20. marta neće učestvovati u predizbornoj kampanji i da će se posvetiti svom poslu, kako je rekao, bez kamera.

„Što se tiče funkcionerske kampanje, ja sam jedini koji se od 20. marta neće pojavljivati ni u čemu što je “funkcionerska kampanja““, rekao je Vučić i dodao da jedino kao predsednik neće moći da preskoči obeležavanje početka NATO agresije na Srbiju 24. marta.