Politika

Do 15 časova na ponovljenom glasanju u Požarevcu izašlo 12% birača

Foto: FoNet
Na ponovljenom glasanju na referendumu o promeni Ustava u delu pravosuđa, u Požarevcu na biračkom mestu 31, do 15,30 časova izašlo je oko 12 odsto birača.

Prema podacima koje je Boom93 dobio iz Gradske izborne komisije, do 15,30 na ovom biračkom mestu izašlo je 139 od 1181 upisanog birača.

Inače, glasačko mesto broj 31 u Požarevcu nalazi se u Hali sportova i obuhvata ulice Đurđa Brankovića, Đurđeve rupe, Zelengorsku 45-55 i 38-76, Ilije Gojkovića, Industrijsku, Industrijsko sokače, Mlavsku, Dr Kole Pavlovića, Zorana Radmilovića i Mije Aleksića.

Baner Boom93 Android aplikacija

Pored Požarevca, glasanje se u Braničevskom okrugu ponavlja i u Petrovcu na Mlavi na glasačkom mestu broj 16 u Domu kulture u Ždrelu.

Od 7 do 20 časova danas se glasa na četiri biračka mesta u Trsteniku i na po jednom mestu u Petrovcu na Mlavi, Bačkoj Topoli, Nišu, Čačku i Požarevcu.

Referendum se ponavlja jer na tim mestima nije mogao da se utvrdi rezultat ili je rezultat bio poništen, rečeno je ranije na sednici Republičke izborne komisije (RIK).

Na ponovljenom referendumu biće odštampano ukupno 7.750 glasačkih listića za 7.711 glasača.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi. Podrži Boom93

Avatar

Neda Stojićević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend