Izbori 2020

Raspisani izbori za odbornike Skupštine Gradske opštine Kostolac

Predsednik Skupštine Grada Požarevca, Bojan Ilić raspisao je izbore za odbornike Skupštine Gradske opštine Kostolac. Izbori će biti održani u nedelju, 26. aprila.

Ova odluka stupiće na snagu objavljivanjem u Službenom glasniku Grada Požarevca kada će i zvanično početi rokovi za sprovođenje izbornih radnji.

„Pozivam vas da poštujete sve propise i pravila zapisanim u pravilnicima i zakonima o vršenju izbornih radnji, ali i one koji nisu u njima zapisani a tiču se opšteprihvaćenih normi vaspitanja, morala i lepog ponašanja. Podsećam vas da ćete i nakon izbora svoje političke neistomišljenike i njihove glasače sretati na ulicama Kostolca i da će oni i nakon izbora ostati vaši prijatelji, komšije i rodbina“, naveo je Ilić u obaveštenju objavljenom na zvaničnoj strani Grada Požarevca.

Inače, raspisivanju izbora prethodila je odluka predsednika gradske opštine u Kostolcu, Serdža Krstanoskog da podnese ostavku na tu funkciju. Novi predsednik nije izabran, a Skupština Grada Požarevca je na poslednjoj sednici donela odluku o raspuštanju skupštine i obrazovanju privremenog organa.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend