Izbori 2020

RIK proglasio izbornu listu SPS-a i JS-a, na listi 7 kandidata za poslanika iz okruga

Republička izborna komisija (RIK) proglasila je izbornu listu Socijalističke partije Srbije i Jedinstvena Srbija na predstojećim parlamentarnim izborima.

Izborna lista sa nazivom „Ivica Dačić-Socijalistička partija Srbije-Jedinstvena Srbija-Dragan Marković Palma“ je dostavila oko 18.830 izjava birača, a naknadnom proverom utvrđeno je da je 17.767 potpisa pravno valjano.

Od 250 kanditata za poslanika ove koalicija iz Barničevskog okruga najbolje rangiran je Miletić Mihajlović iz Petrovca na Mlavi. On se nalazi na 56 mestu. Sledi dr Srećko Bosić iz Požarevca na 104 mestu, dok je profesor u penziji Božidar Grujić iz Velikog Gradišta na 149 mestu kandidata za poslanika.

Takođe na listi su student Milena Rajković iz Žagubica koja se nalazi na 163 mestu i Katarina Mitrović student iz Golupca na 208 mestu. Na listi se nalazi i Dragan Bogdanović iz Velikog Gradišta na 227. mestu

Poslednje plasirani na listi SPS – JS za narodne poslanike, iz Braničevskog okruga, je diplomirani pravnik Nikodije Adamović iz Malog Crnića. On je na spisku kandidata na 229 mestu.

Izbori za novi saziv Narodne skupštine raspisani su za 26. april.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend