Izbori 2020

RIK proglasio listu Srpske radikalne stranke, tri kandidata sa teritorije grada

Republička izborna komisija proglasila je listu Srpske radikalne stranke za predstojeće parlamatarne izbore.

Na listi nalaze se 3 kandidata za narodnog poslanika sa teritorije grada Požarevca. Najbolje rangirani kandidat je Snježana Bunić, administrativni radnik iz Požarevca. Ona se nalazi na 30 mestu. Na 83 mestu nalazi se Slađana Radić iz Kostolca dok je na 232 mestu Ivan Nikolić iz Požarevca.

Pored kandidata sa teritorije grada Požarevca na listi Milutin Perić iz Velikog Gradišta koji je na 136 mestu kao i Radoslav Ignjatović iz Žabara. On je na 185 mestu liste kandidata.

Izbori za parlament održavaju se 26. aprila.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend