Izbori 2020

SNS predao listu za izbore u Požarevcu

Prva lista koja je predata Gradskoj izbornoj komisiji je „Aleksandar Vučić – Za našu decu“. Čini je izborna koalicija Srpske napredne stranke, Pokreta socijalista i PUPS-a. Lista je predata sinoć sa 2.248 potpisa.

Za sada je poznato da je prvi na predloženoj listi Slaviša Aleksić koji je rekao kako je on prvi među jednakima.

Na pitanje Boom 93 da li je viđen za novog gradonačelnika, on je odgovorio da SNS ima adekvatan broj kadrova i da je sasvim svejedno ko će da bude kandidat za gradonačelnika. Dodao je i da će odluka o tome biti doneta u stranci.

Predsednik SNS u Požarevcu, Bane Spasović nije želeo da otkriva prvih pet imena sa liste, rekavši kako je lista bitno različita od 2016.godine i da je siguran da će ljudi na njoj biti nosioci razvoja Požarevca.

Predložena lista ima svih 68 kandidata za odbornike.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend