Izbori 2020

Vučić: Očekujem da se formiranje vlade završi do 25. avgusta

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da će od 15. jula krenuti u konsultacije o formiranju nove Vlade Srbije i dodao da očekuje da se formiranje vlade završi najkasnije do 20. ili 25. avgusta.

Printscreen / N1

Govoreći o formiranju nove vlade, Vučić je kazao da će konsultacije započeti sa manjinskim strankama, a potom i drugim partijama koje su ušle u parlament, a da očekuje da se formiranje vlade završi najkasnije 25. avgusta.

„Ne bih isključio da bude mnogo ranije“, istakao je Vučić.

Kada su u pitanju kadrovske promene, on je kazao da ljude ne deli na stranačke i nestranačke, već na poštene i nepoštene, sposobne i one koji to nisu, vredne i lenje.

„Da li će biti iznenađenja, biće ih svakako! Da li će biti promena, biće ih“, odgovorio je Vučić i dodao da je namera da se ministarstva upodobe građanima.

Na pitanje kako vidi to što evropska poslanica Tanja Fajon nije reagovala na manju izlaznost u Hrvatskoj, kako je reagovala na izlaznost u Srbiji, Vučić je rekao da je na izbore 21. juna u Srbiji izašlo 50 odsto ljudi usred korone, a da je tamo gde je „epidemiološka situacija bolja izašlo manje ljudi“.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend