Izbori 2022

Konvencija koalicije „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ u Požarevcu

Foto. SSP Požarevac
Svečana konvencija kandidata za narodne poslanike liste “Ujedinjeni za pobedu Srbije“ biće održana večeras u 18 sati, u velikoj sali Centra za kulturu Pozarevac.

Na konveciji će se predstaviti nosilac liste Marinika Tepić, poslanički kandidat Miroslav Aleksić kao i kandidat za predsednika Zdravko Ponoš. Predstaviće se i kandidati za narodne poslanike Goran Petrović (gradski odbor SSP Požarevac), Lidija Martinović (Pokret slobodnih građana Beograd), Slobodan Prvanović (nestranački kandidat), Ksenija Marković (DS, Beograd)

Republička izborna komisija 20. februara proglasila je listu Кoalicije „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ za predstojeće izbore za poslanike Narodne skupštine.

Uz izbornu listu podneto je 13.007 pravno valjanih overenih pismenih izjava birača da podržavaju navedenu izbornu listu.

Podsetimo, na ovoj listi se nalazi 7 kandidata iz Požarevca i 1 iz Petrovca na Mlavi.

Najbolje rangirani kandidat na listi je Goran Petrović, advokat iz Požarevca iz Stranke slobode i pravde. On se nalazi na 46. mestu. Na 93.. mestu na listi je medicinska sestra iz Požarevca Jelena Bogovac iz SSP, dok je Marija Trailović iz Narodne stranke, Profesorka francuskog jezika iz Petrovca na Mlavi na 143. mestu.

Na 169. mestu ove liste je Ilija Florić, elektrotehničar iz Požarevca iz SSP, zatim Mirjana Aleksić, iz Narodne stranke, administrativni tehničar iz Požarevca, koja je na 176. mestu, dok se odmah iza nje na 177. mestu nalazi Dejan Savić diplomirani profesor geografije master, iz Požarevca iz DS.

Ljubomir Jacić, profesor u penziji, iz DS, takođe iz Požarevca nalazi se na 210 mestu, a poslednji kandidat iz Požarevca je Violeta Tomić, inženjer umetnosti, takođe iz DS. Ona je na 219. mestu na listi.

Ova lista će na predstojećim izborima biti pod rednim brojem 5. Izbori za novi saziv parlamenta održaće se u nedelju 3. aprila.

Republička izborna komisija proglasila je 7. marta Zdravka Ponoša ispred koalicije „Ujedinjena Srbija“ za predsedničkog kandidata na aprilskim izborima.

 

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Sanja Lisac

Sanja Lisac

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend