Izbori 2022

Na listi koalicije „Moramo“ 9 kandidata iz okruga

Foto: FoNet
Republička izborna komisija proglasila je listu koalicije „Moramo“ za predstojeće izbore za poslanike.

Na sednici Republičke izborne komisije, doneto je Rešenje o proglašenju Izborne liste MORAMO – AКCIJA – Ekološki ustanak – Ćuta – Ne davimo Beograd – Nebojša Zelenović za izbore za narodne poslanike Narodne skupštine raspisane za 3. april 2022. godine.

Uz Izbornu listu podneto je 12.236 pravno valjanih overenih pismenih izjava birača da podržavaju navedenu izbornu listu, a ona broji 249 kandidata.

Kandidati iz okruga

Najbolje plasirani kandidat za poslanika sa ove liste je Kristina Jovanović, sutudent iz Kučeva. Ona je na 30. mestu. Dalibor Petković, prehrambeni tehničar iz Požarevca je na 139. poziciji, dok je Anica Jovanović, dizajner tekstila i odeće iz Požarevca na 159. mestu.

Na 183. mestu je Vladan Aćimović zemljoradnik iz Boževca, dok je Olgica Karavnović ekonomski tehničar iz Velikog Gradišta na 192. poziciji. Miloš Đorđević, privatni preduzetnik iz Petrovca na Mlavi je na 204. mestu, a Miroslav Jović preduzetnik iz Žagubice na 205. poziciji.

Sofija Capić, učenica iz Požarevca nalazi se na 207. mestu koalicije „Moramo“, a poslednji kandidat na listi iz Braničevskog okruga je Mirjana Tomić, administrativni radnik iz Petrovca na Mlavi. Ona je na 237. mestu.

Parlamentarni izbori će biti održani u nedelju 3. aprila

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Marko Veljković

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend