Izbori 2022

Na listi Srpske radikalne stranke pet kandidata za poslanike iz okruga

BEOGRAD, 17. 2. 2022. - Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Aleksandar Seselj predao je republickoj komisiji potpise za izlazak na aprilske izbore. Slogani SRS su "Pod zastavom Srbije" i "Seselja za premijera" (BETAPHOTO/MILOS MISKOV/EV)
Republička izborna komisija proglasila je listu Srpske radikalne stranke za predstojeće izbore za poslanike Narodne skupštine.

Lista nosi naziv „dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka“. Uz izbornu listu podneto je 11.239 pravno valjanih overenih izjava birača koji podržavaju navedenu izbornu listu.

Ko su kandidati za poslanika sa teritorije Braničevskog okuga?

Na listi Srpske radikalne stranke nalaze se i pet kandidata za poslanike iz Braničevskog okruga. Najbolje rangirani kandidat je Saša Ivanović, ekonomista iz Velikog Gradišta. On se nalazi na 21. mestu. Na 49 mestu liste je Snježana Bunić, administativni radnik iz Požarevca, dok je na 64. mestu Maja Jovanović, trgovac iz Velikog Gradišta.

Na 142. mestu liste „dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka“ je Dragan Stojadinović, elektrotehničar iz Kostolaca. Poslednji kandidat iz Braničevskog okruga je Velibor Kuzmanović, poljoprivrednik iz Golupca. On se nalazi na 171. poziciji.

Izbori za novi saziv parlametna održaće se u nedelju 3. aprila.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Marko Veljković

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend