Izbori 2022

Na listi Srpske stranke Zavetnici 4 kandidata za poslanike iz Požarevca

Foto:Boom93
Republička izborna komisija proglasila je listu Srpske stranke Zavetnici za predstojeće izbore za poslanike Narodne skupštine. Na ovoj listi nalaze se 4 kandidata za poslanike iz Požarevca i isto toliko iz ostalih opština u okrugu.

Lista nosi naziv Milica Đurđević Stamenkovski – Srpska stranka Zavetnici i na njoj je 250 kandidata za narodne poslanike.

Uz izbornu listu podneto je 10.968 pravno valjanih overenih pismenih izjava birača da podržavaju navedenu izbornu listu.

Na listi 8 kandidata iz Požarevca i okruga

Na ovoj listi nalaze se 4 kandidata za poslanike iz Požarevca i još 4 iz Braničevskog okruga.

Najbolje rangirani kandidat je Nataša Šišmanović, inženjer menadžmenta iz Žagubice, koja se nalazi na 14. mestu.

U prvih 100 kandidata nalaze se još njih troje iz okruga,  dok su kandidati iz Požarevca rangirani od 130. mesta nadole.

Na 21. mestu ove liste nalazi se Nebojša Perić, protetičar iz Žabara, a zatim na 73. mestu Milutin Šišmanović, inženjer informatike iz Žagubice, dok je dva mesta ispod njega, na 75. mestu medicinska sestra, Natalija Lazić iz Velikog Gradišta.

Nakon njih, prvi kandidat iz Požarevca zauzima 130. mesto na listi, to je Aleksandra Marković, profesorka srpskog jezika. Ivan Jović, diplomirani ekonomista iz Požarevca je na 146. mestu. Na 152. je Nenad Stojiljković preduzetnik iz Požarevca, a na 245. Snežana Đurđević, trgovac, takođe iz Požarevca.

 

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Neda Stojićević

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

%d bloggers like this:
Send this to a friend