Izbori 2022

Osam kandidata za poslanike na listi Кoalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije

Foto:Boom93
Republička izborna komisija proglasila je listu Кoalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije za predstojeće izbore za poslanike Narodne skupštine.

Lista nosi naziv Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije (Stranka slobode i pravde, Narodna stranka, Demokratska stranka, DZVM – VMDК, Stranka Makedonaca Srbije, Pokret slobodnih građana, Udruženi sindikati Srbije „Sloga“, Pokret za preokret, Pokret Slobodna Srbija, Vlaška stranka) i na njoj je 250 kandidata za narodne poslanike.

Uz izbornu listu podneto je 13.007 pravno valjanih overenih pismenih izjava birača da podržavaju navedenu izbornu listu.

Ko je na listi Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije iz Požarevca i Braničevskog okruga?

Na ovoj listi se nalazi 7 kandidata iz Požarevca i  1 iz Petrovca na Mlavi.

Najbolje rangirani kandidat na listi je Goran Petrović, advokat iz Požarevca iz Stranke slobode i pravde. On se nalazi na 46. mestu. Na 93.. mestu na listi je medicinska sestra iz Požarevca Jelena Bogovac iz SSP, dok je Marija Trailović iz Narodne stranke, Profesorka francuskog jezika iz Petrovca na Mlavi na 143. mestu.

Na 169. mestu ove liste je Ilija Florić, elektrotehničar iz Požarevca iz SSP, zatim Mirjana Aleksić, iz Narodne stranke, administrativni tehničar iz Požarevca, koja je na 176. mestu, dok se odmah iza nje na 177. mestu nalazi Dejan Savić diplomirani profesor geografije master, iz Požarevca iz DS.

Ljubomir Jacić, profesor u penziji, iz DS, takođe iz Požarevca nalazi se na 210 mestu, a poslednji kandidat iz Požarevca je Violeta Tomić, inženjer umetnosti, takođe iz DS. Ona je na 219. mestu na listi.

Ova lista će na predstojećim izborima biti pod rednim brojem 5.

Izbori za novi saziv parlametna održaće se u nedelju 3. aprila.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Neda Stojićević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend