Izbori 2022

Tadić: Nakon decenije magle konačno se u opoziciji sve jasnije videlo

N1 screenshot
Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić rekao je da je opozicija na proteklim izborima propustila gotovo sve što je mogla, ali da su takvi izbori bili potrebni i "da bi se konačno nakon decenije magle, sve u opoziciji jasnije videlo".

„Ukoliko budu raspisani novi izbori (za Beograd) to će biti samo zbog toga da bi (Aleksandar) Vučić pokušao da popravi rezultat koji je njegova stranka postigla na ovim izborima, a ne zbog bilo kakvih razgovora sa bilo kim iz opozicije“, rekao je Tadić za list Danas.

On je povodom susreta predsednika države Aleksandra Vučića i predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa rekao da „ti razgovori služe samo kao paravan i omogućavanje Vučiću da ukoliko proceni da su mu novi izbori u interesu, to predstavi kao ustupak opoziciji i njegovu dobru volju“.

„Tako da je besmisleno da se izlazak na te izbore uslovljava odnosom prema razgovoru Vučića i Đilasa. A na nama je da to dočekamo spremniji nego do sada“, rekao je Tadić.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend