Izbori 2022

Vučić u Požarevcu: 9.000.000€ za zatvoreni bazen, 20 miliona za rekonstrukciju bolnice

FOTO: Boom93/N. Stojićević
Srpska napredna stranka održala je predizborni miting u Sportskom centru, na kome se građanima obratio Aleksandar Vučić.

Prema rečima Vučića, Požarevcu je dužan jednog velikog investitora.

„Požarevac je u prva tri grada za dobijanje velikog i važnog investitora i to će mnogo da promeni situaciju u celom Braničevskom okrugu“, naveo je on.

Podsetimo, Aleksandar Vučić je na skupu koji je održan 2019. godine u Požarevcu i tada najavio dolazak velikog investitotra.

Vučić je takođe obećao da će država obezbediti novac za izgradnju zatvorenog bazena koji je najavljen, kao i za rekonstrukciju Opšte bolnice.

“Pripremili smo 20 miliona evra za rekonstrukciju i izgradnju novog dela bolnice u Požarevcu. Izgradićemo zatvoreni bazen od devet miliona evra. Ovo će da uloži Srbija i u bazen i u bolnicu”, najavio je Vučić.

Napomenuo je problem sa vodosnabdevanjem i istakao da će da se ugrade prečišćivači vode.

Nakon Požarevca, Vučić će održati miting u Boru.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Neda Stojićević

3 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • To ste rekli već davne 2019 te na vasem mitingu u centru grada, sto se tiče investicija a ostalo kasniće kao i svi radovi koji se odvijaju po gradu zahvaljujući vašim nesposobnim vladarima grada.

  • Vučić je rekao da nije zadovoljan sa gradskom vlasti u Požarevcu i da sve prebacuje na Republiku, tamo su pare sigurnije.

    Hala nije ispunjena! Početak kraja?

%d bloggers like this:
Send this to a friend