Izbori 2022

Vulin: Pripremaju se grupe da spreče održavanje izbora u Srbiji

(BETAPHOTO/MUP SRBIJE/MO)
MUP i BIA imaju informacije da se za dan izbora sprema više grupa organizovanih od političkih partija u Srbiji ali i stranog faktora koji će pokušati da kompromituju pa i spreče održavanje izbora", rekao je ministar Aleksandar Vulin.

„Imamo informacije da će pokušati da upadaju na biračka mesta, da razbijaju kutije, pokazuju falsifikovanu izbornu dokumentaciju i za to će biti spremni i organizovani i u čemu će im značajno pomoći mnoge službe iz našeg okruženja“, rekao je Vulin na vanrednoj pres konferenciji.

Vulin je rekao da već sada postoje spiskovi kriminalaca koji treba da uđu u Srbiju i pomognu u sprečavanju normalnog održavanja izbora.

„MUP, BIA i čitav bezbednosni aparat ove zemlje neće dozvoliti da izborni dan prođe tako i neće dozvoliti da se bilo ko igra sa slobodno izraženom narodnom voljom. Upozoravamo one koji su ovo organizovali, one koji ovo planiraju, da znamo kakav je plan i organizacija, da znamo ko treba da im stigne u pomoć i da bi bilo mnogo bolje da od toga odustanu“, istakao je Vulin.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend