Politika

Koga je Gradski odbor SNS predložio za narodnog poslanika?

Foto:Gradski odbor SNS

Foto:Gradski odbor SNS

Gradski odbor SNS Požarevac jednoglasno je  na sinoćnoj sednici predložio Anu Miljanić za narodnog poslanika na predstojećim parlamentarnim izborima.

Ana Miljanić rođena je u Požarevcu 1982. godine. Po profesiji je profesor fizičkog vaspitanja. Tokom svoje sportske karijere bavila se košarkom. Igrala je za Partizan, sa kojim je osvojila titulu prvaka Srbije, za Crvenu Zvezdu, sa kojoom je nastupala u Evrokupu, zatim za Vojvodinu, Igokeu, i imala kraću inostranu karijeru u Mađarskoj. Nakon završene igračke karijere bila je trener ženskih selekcija u Požarevcu.

Za člana Gradskog veća Grada Požarevca izabrana je 2016. godine, i bila je resorno zadužena za sport, omladinu i turizam. Tokom njenog mandata Grad Požarevac dobio je turistički cvet, najveće priznanje koje dodeljuje Turistička organizacija Srbije, i preršt drugih nagrada na sajmovima turizma. Pored toga, i Sportski savez Grada Požarevca proglašen je za najbolji u Srbiji.

Baner Boom93 Android aplikacija

Za narodnog poslanika izabrana je 2020. godine, sa liste Aleksandar Vučić – za našu decu. Кao narodni poslanik, član je Odbora za evropske integracije, a zamenik člana je u Odboru za kulturu i informisanje, Odboru za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva, kao i Odboru za zdravlje i porodicu.