Izbori 2022 Politika

RIK poništio rešenja Opštinske izborne komisije u Bujanovcu uoči sutrašnjeg ponovljenog glasanja

Foto: Boom93/M. Veljković
Republička izborna komisija (RIK) poništila je večeras dva rešenja Opštinske izborne komisije u Bujanovcu i odlučila da se u birački odbor u proširenom sastavu za ponovljeno glasanje u Velikom Trnovcu imenuju članovi i zamenici članova Zavetnika i koalicije NADA.

Komisija je usvojila prigovore Zavetnika i koalicije NADA i poništila rešenja koja je Opštinska izbora komisija u Bujanovcu usvojila u sredu.

RIK je ranije odlučio da parlamentarni izbori u bujanovačkom selu Veliki Trnovac budu sutra, u četvrtak, od 7 do 20 časova.

Za drugo po redu ponovljeno glasanje na tom biračkom mestu odštampano je 1.089 glasačkih listića, na srpskom i albanskom jeziku.

Prvo ponovljeno glasanje na tom biračkom mestu, 28. aprila, proteklo je u neregularnosti.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend