Politika

Skupština sutra zaseda prvi put od uvođenja vanrednog stanja

Predsednica skupštine Maja Gojković zvanično se sazvala sednicu parlamenta za sutra u 10 sati, a na dnevnom redu su dve tačke dnevnog reda.

Poslanici će se izjasniti po dve tačke: predlog odluke o potvrđivanju odluke o uvođenu vanrednog stanja i predlog zakona o potvrđivanju svih uredaba koje je do danas donela Vlada Srbije uz supotpis predsednika Srbije.

To će biti prva sednica za vreme vanrednog stanja.

Svi poslanici su dobili pozive da dođu, dobili su sav material, navela je Maja Gojković i istakla da očekuje da svi dođu na sutrašnje zasedanje.

Dodaje da su obezbeđene sve mere koje su potrebne da bi se na bezbedan i siguran način održalo ovo zasedanje u specifičnim epidemiološkim okolnostima.

IZVOR:RTS,Tanjug

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend