Izbori 2020 Politika

U Narodnoj stranci zabrinuti zbog nepojavljivanja gradonačelnika u javnosti

Predstavnici Narodne stranke u Požarevcu izrazili su danas zabrinutost zbog gradonačelnika koji se duži vremenski period nije pojavio u javnosti i obratio građanima. Ova stranka ponovila je da ostaje pri odluci o aktivnom bojkotu izbora.
Nenad Ilić (desno) foto: U.Urošević

Na konferenciji za novinare, predsednik odbora NS u Požarevcu, Nenad Ilić je rekao kako se gradonačelnik, a ujedno i komandant Štaba za vanredne situacije poslednji put pojavio u javnosti pre više od mesec dana.

„Prema našim saznanjima on je poslednji put to učinio 8.aprila, a na svim aktivnostima kriznog štaba nakon toga pojavljivao se njegov zamenik“, rekao je on.

U NS smatraju da je „krizni štab“ u Požarevcu trebalo da pokaže veću odgovornost u svom radu tokom perioda vanrednog stanja.

U ovoj stranci kažu da ostaju pri odluci o aktivnom bokotu izbora koji bi trebalo da se održe 21.juna.

 

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93

2 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • I meni to zapalo za oko. Pa možda je čovek zauzet sa organizacijom spremanja sendviča za naredne aktivnosti. A verujte mi biće posla preko glave.

  • Tako nekako, iz ostalih lokalnih samouprava su se malo malo i oglašavali, a „ovi naši“ baš nikako. Mule, ćute.

%d bloggers like this:
Send this to a friend