Politika

Zelenović: Cirkuska predstava, nema političke volje da se završi izborni proces

Printscreen / N1
Komentarišući neodržavanje izbora u Velikom Trnovcu kopredsednik stranke Zajedno Nebojša Zelenović naveo je da ne postoji politička volja da se završi izborni proces i konstituisanje parlamenta čime vlast sebe oslobađa odgovornosti i prolongira odluke koje treba u budućnosti da donese.

„Očigledno je u pitanju cirkuska predstava koja je režirana od strane državnog vrha. Kako može jedan birački odbor da se ne sazove, da ne zasedne i da ne sprovede izbore, a da niko za to nije kriv, ni odgovoran…? Da postoji politička volja taj bi posao bio završen još pre mesec dana. Očigledno postoji potreba da se produži rok, da postoji potreba da ta najvažnija institucija u državi (nacionalni parlament) ne zaseda. Jer – kada ne zaseda onda ne može da donosi odluke. Kada ne donosi odluke to onda relaksira državni vrh od donošenja važnih odluka koje određuju budućnost Srbije. To znači igranje sa budućnošću“, naveo je Zelenović.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend