Sport

Startovala međunarodna biciklistička trka „Kroz Srbiju“ (VIDEO)

Foto: Boom93/M. Veljković
Ovogodišnja Međunarodna biciklistička trka “Kroz Srbiju” krenula je u podne  iz Požarevca. Trasom dugom 156 kilometara, do cilja u Mionici, startovala je 21 ekipa, ukupno  126 takmičara.

Grad domaćin ove sportske manifestacije  je Požarevac. Juče je  trka svečano otvorena na gradskom trgu gde su i predstavljene  ekipe sa pet kontinenata Evrope, Azije,  Severne Amerike i Australije. i Afrike.

ekipe takmičara
Foto/T.S. ekipe takmičara

Trka ima četiri etape ukupne dužine 601,4 kilometra. Gradovi domaćini su Požarevac, od koga kreće start trke, grad  Čačak (gde je i cilj ovogodišnje trke), Mionica i Prijepolje.

Ovogodišnja trka ukupno je duga 601,4 kilometra i ima četiri etape. Posle Mionice karavan, 10. septembra stiže u Čačak gde je cilj druge i start treće etape. Ova etapa, vozi se u subotu , 11. septembra, do Prijepolja, da bi finale bilo u nedelju, 12. septembra kada se posle četvrte etape od Mileševe do Čačka, završava 61. Međunarodna trka „Kroz Srbiju“.

 

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Tatijana Spasojević

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

%d bloggers like this:
Send this to a friend