Sport

Drugi trkački dan na hipodromu, Near Poet odneo pobedu u trci Grada Požarevca

trke hipodrom
trke/ hipodrom Marko V.
Na gradskom hipodromu u Požarevcu održan je drugi trkački dan. Na programu su bile tri kasačke i tri galopske trke.

Prva trka dana bila je kasačko nadmetanje „Mlava“ za grla koja su u karijeri zaradila do 500 bodova. Prvo mesto osvojilo je grlo Rapid Crown sa Novicom Đorđevićem u sulkama. Drugo mesto osvojio je Tahomi, dok je treće grlo koje je prošlo kroz cilj Geronimu.

U galopskoj trci za trogodišnja grla „Slobodan Simonović Sipa“ pobedu je odnelo grlo iz ergele „Ljubičevo“ Wee Loch Lass sa Milanom Nikolićem u sedlu. Drugi je bio El Darooj, dok je treću poziciju zauzelo grlo Saint Tropez.

Druga kasačka trka dana nosila je naziv „Tulba“. Prvo mesto osvojila je Gracija, a za sulkama je bio Zoran Živojinović. Drugo mesto pripalo je Nini, dok je treće bilo grlo Grom. U galopskoj trci „Morava“ pobedu je odnelo grlo Phillipines, a džokej je bio Aleksa Šašić. Drugi kroz cilj prošao je Kameni Bili, dok je treće mesto osvojio Viktor.

U kasačkoj trci „Srđan Petrović Čibi“ pobedu je odnelo grlo Dasty S.G. sa Sašom Grujićem za sulkama. Drugo mesto osvojio je Grinpis, dok je treće bilo grlo Larisa.

U glavnoj galopskoj trci dana „Trka Grada Požarevca“ pobedilo je grlo Near Poet sa jahačem Željkom Ilićem. Drugo mesto osvojio je Kirgiz, dok je treći kroz cilj prošao Tizedes.

Pokrovitelj drugog trkačkog dana bio je Grad Požarevac, a nagradni fond iznosio je 677.000 dinara. Sledeće trke na gradskom hipodromu održaće se 7. jula.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Marko Veljković

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Mnogo je zaljubljenika u Braničevskom okrugu, a i mnogo šire > u konjički sport. Zato, čudi ne organizovanost organizatora po pitanju popularizacije istog ! Navikli su da se finansiraju iz opštinskog budžeta, tako da ih i ne interesuje ekonomski aspekt ovog > inače, jako poplarnog sporta ! Kao da nisu ni čuli za MARKETING . Nigde ni najave u štampi, radiju, televiziji, bilbordima u gradu, pa čak ni uobičajenih izlepljenih plakata širom grada ! A sutra će (po navici) da kukaju kako im se ne isplati održavanje takmičenja, hipodroma …

%d bloggers like this:
Send this to a friend