Sport

Gajić: Šta bude biće, igramo za pobedu

Foto: Ana S.
Vaterpolo klub “Požarevac izborio se za učešće na Final Four u drugoj ligi Srbije. Final four se održava 20 i 21 . avgusta na gradskom bazenu u Požarevcu.

Član gradskog veća za sport, Milan Jović rekao je da je vaterolo klub ostvario najveći uspeh u istoriji kluba, a da  Grad Požarevac daje punu podršku razvoju vodenih sportova, kako finansijsku, tako i logističku u sprovođenju svega toga.

Foto: S.Lisac

Na Final four-u učestvovaće četiri ekipe. Pored Požarevca, učestvuje ekipa iz Zemuna, zatim Paraćin i Vračar, tako da ću iskoristiti priliku da pozovem sve zainteresovane sugrađane da dođu na bazen ovaj vikend i da isprate ove utakmice i da uživaju u vaterpolu, naveo je Jović.

Predsednik vaterpolo kluba Požarevac, Dren Kučuku rekao je da se Final Four igra u subotu i nedelju, 20. i 21. avgusta. Vaterpol klub „Požarevac prvu put učestvuje i prvi mu je plasma na Final Four takmičenju.

FOto: Ana S.

Nama je ovo prvo učešće i prvi plasman na Final four takmičenju u vaterpolu. Ovo je veliki uspeh. Dogodine slavimo 10 godina postojanja kluba. Nadam se da će se ta tradicija nastavljati, da postižemo dobre rezultate i cilj nam je da u našem timu bude sve više naših sugrađana. Ove godine ima dosta igrača sa strane koji su nam pomogli da postignemo ovaj uspeh, ali tu su i naši igrači koji su odigrali na zavidnom nivou, njima se sada ovom prilikom zahvaljujem.

Vaterpolista Gavrilo Gajić smatra da je ovo leto bilo najuspešnije po pitanu vaterpola, a da je kamp plivanja Nikole Rađena dosta poboljšalo tehniku i pre svega kondiciju.

“Kao što je trener rekao imali smo i momke sa strane, ali opet, i mi iz kluba smo dosta igrali, tako da nadamo se najboljem. Šta bude biće, igramo za pobedu.”

Foto: Ana S.

 

 

 

 

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend