Sport

Pobednici glavne trke na plivačkom maratonu su Marko Todorović i Divna Šimšić (FOTO)

Foto: BOOM93/A.Stojanović
Srpski savez plivanja na otvorenim vodama ove godine organizovao je plivački miting na Srebrnom jezeru, koji je održan 4. septembra. Pravo učešća imali su svi takmičari koji su želeli da se takmiče bez obzira na pol i na uzrast.

Pobednici glavne trke na 5km su Marko Todorović iz Niša i Divna Šimšić iz Dobanovaca.

Na programu su bile trke za naše najmlađe plivače koje su revijalnog karaktera na deonicama 50m, 100m i 200m, kao i trka za plivače za hendikepom na deonici 300 metara. U okviru prvenstva Centralne Srbije održane su tri trke u dužinama od 1km, 3km i 5 km.

Miting pod nazivom „Srebrno jezero – otvorene vode“ predstavlja šampionat Plivačkog saveza na otvorenim vodama sa sedištem u Požarevcu, kao i Prvenstvo centralne Srbije na otvorenim vodama u 2022. godini u dužinama 1,3 i 5 km.

U trci na 1km za žene: 1. mesto osvojila je Sara Plazović iz Sremske Mitrovice, 2. mesto Maša Radojević iz Valjeva i 3. Andrijana Marić iz Valjeva.

Foto: BOOM93/A.Stojanović

Prvo mesto u trci na 1km za muškarce osvojio je Nikola Radomirović iz Kragujevca,  2. mesto Andrija Stanković  i 3. Vukašin Škaro iz Rume.

Foto: BOOM93/A.Stojanović

Trka na 3km za žene: 1. mesto Marta Dunjić iz Kragujevca, 2. mesto Tara Terzić iz Valjeva i  3. mesto Natalija Kovačević iz Valjeva.

Foto: BOOM93/A.Stojanović

Trka na 3km za muškarce: 1. mesto Dimitrije Nikolić iz Kragujevca , 2. mesto Dimitrij Mijailović sa Zlatibora i 3. mesto Dušan Mrvaljević iz Sremske Mitrovice

Foto: BOOM93/A.Stojanović

Trka na 5km za žene: 1. mesto Divna Šimšić -Beograd, 2. mesto Nađa Lazarević iz Valjeva i  3. mesto Sofija Milivojević iz Kragujevca

Foto: BOOM93/A.Stojanović

Trka na 5km za muškarce: 1.mesto  Marko Todorović iz Niša, 2. mesto Mateja Mihajlović iz Niša,  i 3. mesto Ognjen Dašković iz Kikinde.

Foto: BOOM93/A.Stojanović

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Sanja Lisac

Sanja Lisac

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend