Sport

Saradnja požarevačkih plivačkih klubova i ginisovog rekordera Martina Strela

FOTO:Sportski centar Požarevac
Sportski centar Požarevac posetio je, zajedno sa svojim domaćinima, plivačkim klubovima "Tri Swim" i "Delfin 012", proslavljeni ginisov rekorder u maratonskom plivanju, Martin Strel.

Ovaj plivač je preplivao sve najveće svetske reke uključujući i Dunav.

Martin redovno prati sve aktivnosti na otvorenim vodama, pa je dogovoreno da sa našim plivačkim klubovima nastavi zajedničku saradnju, kao i da se ona još više produbi u cilju razvoja rekreativnog, sportskog i takmičarskog plivanja Srbiji.

Pored navedenih klubova, domaćin čuvenom plivaču bio je i srpski Savez plivanja na otvorenim vodama.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend