Film

Da li se Džoni Dep vraća u „Pirate sa Kariba“?

Youtube screenshot
Budućnost Džonija Depa u franšizi Pirati sa Kariba je još uvek u vazduhu, otkrio je direktor Diznija.

Glumac, koji trenutno tuži bivšu suprugu Amber Herd za klevetu, igrao je kapetana Džeka Speroua u prvih pet nastavaka voljenog filma, debitujući u filmu Prokletstvo crnog bisera 2003. godine.

Izvršna direktorka Diznijeve produkcije Tina Njuman dala je svoje svedočenje krajem nedelje, u unapred snimljenom videu, i bila je upitana da li će se 58-godišnjak vratiti za predstojeći nastavak, koji je trenutno u izradi.

Na pitanje da li postoje planovi da se zvezda pojavi u Piratima sa Kariba 6, ona je odgovorila: „Ne znam na ovaj ili onaj način, njihova odluka ne spada u moje poslovne obaveze“.

Njuman je potvrdila da je projekat u razvoju, ali nije mogla da ponudi više informacija o nastavku.

Izvršna direktorka je takođe bila upitana da li je znala da je bilo koji donosilac odluka u korporaciji ikada rekao da ne razmatraju Depa za moguće uloge zbog Herdovog dela iz 2018. – rekla je „ne“ pre nego što je okončana njena izjava.

Ranije ove nedelje, holivudski producent Džeri Brukhajmer je, čini se, odbacio glumčev povratak u franšizu, i otkrio da su umesto toga okrenuli ka Margo Robi.

Dep je debitovao kao kapetan Džek Sperou u Piratima sa Kariba: Prokletstvo crnog bisera, 2003. godine, a potom je ponovio svoju ulogu u nastavcima Škrinja mrtvaca (2006), Na kraju sveta (2007) Na čudnim plimama (2011) i Salazarova osveta (2017).

Navodno je franšiza ostvarila zaradu od 4,5 milijardi dolara širom sveta, a navodi se da je Dep za to vreme zaradio 300 miliona dolara.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend