Film

Denzel Vošington u filmu „Pravednik 3: Konačno poglavlje” U bioskopima širom zemlje od 31. avgusta

Foto: YouTube Screenshot/Con Film Srbija

Foto: YouTube Screenshot/Con Film Srbija

Oskarovac Denzel Vošington započeo je serijal filmova o bivšem marincu Robertu Mekalu 2014. godine. Treći film u nizu „Pravednik 3: Konačno poglavlje”, biće ujedno i poslednji film u franšizi. Ovog puta, Denzel nas vodi na putovanje u Italiju, a pridružiće mu se Dakota Fening.

Nakon što je otišao u penziju, bivši pripadnik specijalnih jedinica Robert Mekal (Denzel Vošington) pokušava da pronađe utehu u deljenju pravde. U prvom ostvarenju, Mekalovu hladnokrvnu osvetu su osetili ruski mafijaši sa američkom adresom, dok je u drugom delu nastavio da se bori se za pravdu i spašava one kojima je potrebna pomoć.

U završnom delu filma, Robert se nalazi u južnoj Italiji. Mekal pokušava da okrene leđa svojoj prošlosti, ali ubrzo dolazi do saznanja da su ljudi sa kojima se zbližio u Italiji pod jarmom lokalnog mafijaša. Bivšem pripadniku specijalnih jedinica teško je da samo mirno posmatra. Daleko od Bostona, Mekal zna šta mora da učini – zaustavi mafiju i spasi svoje prijatelje…

Filmovi o „Pravedniku” zasnovani su na likovima koje su stvorili Ričard Lindhajm i Majkl Sloun, a zapravo su reboot legendarne istoimene televizijske serije iz osamdesetih godina.

Zahvaljujući Denzelu Vošingtonu i reditelju Antoinu Fukuu, čeka nas puno uzbuđenja u bioskopima. Kao i prethodna dva, završni film trilogije napravljen je po jednostavnom, ali efektnom principu filmova osvete, kad jedan čovek zaobilazi pravni sastav i uzima pravdu u ruke.

Ne propustite pravu akcionu poslasticu od 31. avgusta u bioskopima!