Film

Ekipa serije „Walking Dead“ otkrila sudbinu likova pre kraja serije: „Nismo mogli da utičemo“

FOTO: youtube screensot
Scenaristkinja serije "Walking Dead", Endžela Kang, reagovala je na iznenađujući momenat za fanove, vest o spin-of serijalu koji je snimljen, uprkos tome što još nisu prikazane poslednje epizode serije.

Govoreći o odluci, Kang je rekla da to nije na njoj, već da su odluku doneli studiji i mreže.

„Važno je samo imati na umu da studiji i mreže zaista određuju vreme objavljivanja najava, njihove odluke su iznad odluka kreativaca“, rekla je Kang.

Naime, najava im je stigla u poslednjem trenutku i bilo je jasno da će uticati na priču.

„Ono što utiče na nas u priči je to da postoje određene stvari koje će morati da se odigraju drugačije, jer sada znate šta nije moguće očekivati.“

Iako je kada je otkrivena budućnost Negana i Megi, postalo očigledno da oni neće umreti u seriji, Kang je rekla da i dalje postoji element emocionalne opasnosti.

„Mislim da uvek postoji opasnost za likove. Bez obzira na sve, jer čak i ako znate da oni neće umreti, još mnogo toga ne znate o tome kako će se odigrati da ipak prežive“, zaključila je.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend