Film

Hale Beri u tajnosti snimila film u Istri

YouTube screenshot

YouTube screenshot

Poznata glumica Hale Beri bila je u Kanfanaru u Istri, gde je snimila film.

Informaciju je potvrdio načelnik Sandro Jurman, koji je za 24sata.hr rekao da je cela logistika i filmska produkcija bila obavijena velom tajne.

„Oskarovka Hale Beri snimala je u našem Kanfanaru i bila je u Istri nekoliko dana. Organizator snimanja je Pakt medija iz Zagreba i sniman je film za platformu Netfliks. Kod nas je danima zbog snimanja filma bila velika gužva. Oko trista ljudi bilo je angažovano u produkciji. Od glumaca svakako nam je drago što je jedna filmska diva poput Hale Beri snimala baš u našem malom mestu. To je sve bilo organizovano kao da je sam drug Tito došao. Niko nije smeo da bude blizu, sve je to bilo kao pod velom tajne“, rekao je načelnik Jurman,

On je dodao da nije bilo moguće ni fotografisanje. Prema nezvaničnim podacima, film se snimao u petak, nedelju, ponedeljak i utorak.

„Glumica Hale Beri u Kanfanar je došla u subotu. Snimalo se na lokalnom putu koji prolazi pored Dvigrada. Naziv filma je “The Union”, i jedva čekamo da vidimo u filmu malo istarskih lepota“, rekao je načelnik Jurman i dodao da je logistički centar bio smešten na parkiralištu u Kanfanaru.

„Zakupili su taj prostor na nekoliko dana, a gde je glumica odsela stvarno ne znam. Nažalost nisu nam omogućili susret s njom i te informacije su skrivane. Pristup uopšte nije bio moguć, a hrana je bila organizovana u tom logističkom centru“, rekao je na kraju načelnik.