Film

„Najlepše iskustvo u mom životu“: Objavljen trejler rimejka „Male sirene“ (VIDEO)

YouTube screenshot
Izašao je prvi trejler za rimejk filma "Mala sirena" koji bi u bioskopima trebalo da se pojavi 26. maja 2023. godine.

Dizni je objavio prvi pogled na adaptaciju „Male sirene“ sa Hali Bejli u glavnoj ulozi, a u režiji Roba Maršala, koji bi trebalo da se pojavi u bioskopima 26. maja.

Bejli je rekla da je ovo prvi put da je videla isečak filma, piše Dedlajn.

„Sigurna sam da svi možete da se poistovetite sa Arijel i da je razumete i da znate koliko je posebna za sve nas. Kao devojčica sam plivala u bazenu i zamišljala da sam mala sirena, ali nisam mogla ni da pomislim da će se to stvarno i desiti. Tri dana snimanja pesme „Part of your world“ bila su najlepše iskustvo u mom životu – osećati sva ta osećanja koja ona oseća, njenu strast, nelagodu, sve što ona doživljava. Bilo mi je mnogo uzbudljivo i uz Roba koji je režirao, bila je zaista velika čast biti u ovakvom jednom filmu.“

U filmu pored Bejli glume još i Džon Hauer-King kao Erik, Melisa Makarti kao Ursula, Havijer Bardem kao Kralj Triton.

Alan Menken, koji je komponovao muziku za animirani film iz 1989. godine, napisao je četiri nove pesme sa Lin-Manuelom Mirandom za rimejk.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend