Film

Ova Netfliksova serija oborila je rekord gledanosti u prvoj nedelji

Youtube screenshot
Top lista najgledanijih ostvarenja na Netfliksu konstantno se menja i, iako se činilo da neki rekordi ne mogu da budu obnovljeni, to se više puta pokazalo netačnim. Ovog puta, oboren je rekord gledanosti u prvoj nedelji emitovanja koji je do sada držala mini-serija Inventing Anna.

U pitanju je rekord postavljen u februaru, kada je tokom prve nedelje emitovanja ovo ostvarenje bilo gledano skoro 196 miliona sati širom sveta. Korejska serija Squid Game i dalje drži rekord za sveukupnu nedeljnu gledanost, sa 571,8 miliona sati gledanja. Međutim, najgledanija serija u svojoj prvoj nedelji emitovanja sada je Bridgerton, tačnije njena druga sezona, sa 251,7 miliona sati gledanja.

A koja je bila druga najgledanija serija prošle nedelje? Pogodili ste – prva sezona iste serije, i to sa 53 miliona sati gledanja, jer je puno ljudi verovatno želelo da se podseti dešavanja iz prve sezone. Druga sezona je u prvih deset dana bila gledana 345 miliona sati, a sada želi da obori još jedan rekord sopstvene prve sezone – 625,49 miliona sati gledanja u prvih 28 dana dostupnosti.

Baner Boom93 Android aplikacija

Videćemo koliko će ovo promena doneti na listi najgledanijih sezona u prvim nedeljama i mesecima dostupnosti. Do sada se pokazalo da nijedan rekord nije neoboriv i da mnoge serije mogu da postanu hitovi niotkuda, a Bridgerton će se vratiti u još najmanje dve sezone, a možda i više.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi. Podrži Boom93

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend