Film

Prvi kadrovi sa snimanja filma – Kevin Spejsi kao Franjo Tuđman (FOTO)

Youtube screenshot
Nakon što se proteklih dana pojavila vest da će Kevin Spejsi glumiti Franju Tuđmana, sada su se pojavili i prvi kadrovi.

Oskarovac Kevin Spejsi stigao je u Zagreb pre Nove godine, gde je uživao u društvu hrvatskog reditelja Jakova Sedlara u čijem će filmu igrati lik Franje Tuđmana.

„Došao je savršeno dobro informisan o njemu. Takav je tip glumca. Ne bi pristao da igra nekoga da ne stoji iza toga, iza svoje uloge i te ličnosti koju tumači. Znao je mnogo detalja. On apsolutno poštuje predsednika Tuđmana, tako ga i igra“, rekao je Sedlar za HRT.

„To je jedan izuzetno zanimljiv čovek bogate prošlosti, čovek koji ima sve moguće nagrade – od dva Oskara pa do pozorišnih nagrada“, rekao je.

Govoreći o kontroverzama u vezi sa glumcem koji je optužen za seksualno zlostavljanje, Sedlar je rekao da je Spejsi „genijalan glumac kojeg poznaje godinama i koji mu je prijatelj“, prenosi 021.

„Ja verujem u njegovu priču. To je sve što mogu reći o ovome“, rekao je Sedlar.

Premijera igrano-dokumentarnog filma će se održati 14. maja u Zagrebu na 100. godišnjicu rođenja Tuđman.

Sedlar je otkrio da je Spejsi već napustio Hrvatsku, a da u uspeh filma ne sumnja.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend