Film

Robi Vilijams se sprema da osvoji Ameriku biografskim filmom

Youtube screenshot
Robi Vilijams bi mogao da osvoji Ameriku po prvi put, sa biografijom o svom životu.

Uprkos ogromnom uspehu u Evropi i Aziji, muzičaru je teško da se probije na američko tržište.

Ipak, holivudski reditelji polažu velike nade da će se visokobudžetni film o njemu pokazati kao veliki hit kao što su Bohemian Rhapsody i Rocketman – priče drugih vrhunskih britanskih muzičara Fredija Merkjurija i Eltona Džona.Ipak, holivudski reditelji polažu velike nade da će se visokobudžetni film o njemu pokazati kao veliki hit kao što su Bohemian Rhapsody i Rocketman – priče drugih vrhunskih britanskih muzičara Fredija Merkjurija i Eltona Džona.

„Reditelji filmova misle da će scenario – u suštini uzbudljiva priča o autsajderu koji se katapultirao do slave – zaista odjeknuti kod ljudi, čak i onih u Americi koji možda ne znaju mnogo o samom Robiju“, rekao je izvor za strane medije.

Film režira Majkl Grejsi, koji je bio izvršni producent za fim „Rocketman“. Biografsko ostvarenje će govoriti o njegovom usponu do slave sa „Take That“ i uspešnoj solo karijeri.

Pevač je rekao da se film, nazvan „Better Man“ po jednoj od njegovih pesama, neće plašiti da se pozabavi pitanjima kao što je zavisnost.

„Ne plašim se da se predstavim sa ljudskim karakteristikama koje bi neki videli kao zle. Nadam se da će priča objasniti ko sam, šta i zašto sam“, rekao je Robi Vilijams.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend